Over onsMijn naam is Ellen Luyten. Ik ben met onderscheiding afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren aan de Universiteit van Gent. Mijn kennis, enthousiasme en vriendelijkheid maken mij een gedreven dierenarts. Mijn speciale interesses gaan uit naar individueel aangepast voedingsadvies, tandheelkunde en gedragstherapie voor zowel honden als katten. Om mijn kennis up to date te houden volg ik regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Ik werkte sinds het voorjaar 2014 in de praktijk samen met Isabelle Martens, maar heb vanaf september 2016 de praktijk overgenomen.
Dit is mijn assistente Delfi Roosen.

Na een stageperiode van 1 jaar in de praktijk werkte ze 1,5 jaar halftijds achter de schermen om de praktijk te onderhouden en te assisteren tijdens operaties.

Aangezien ons dat beiden goed is meegevallen, werkt ze vanaf nu voltijds.

Je gaat haar meestal vinden achter de balie waar zij jullie eerste aanspreekpunt zal worden.

Ook de telefoon zal zij als eerste beantwoorden. Dit betekent niet dat ik niet meer bereikbaar ben. Indien het heel erg druk is, zet zij je op de bellijst zodat ik op een later moment telefonisch contact met u kan opnemen om de vooruitgang of vragen omtrent een behandeling of ziekteproces te bespreken. Dit wordt onze nieuwe werking zodat ik tijdens de consultatie mijn volle aandacht in jullie dier en jullie vragen kan besteden.

Ook is ze een helpende hand tijdens bepaalde consultaties en assisteert ze bij alle operaties. Haar belangrijkste taak is het controleren van de anesthesie. Zij zal jullie dieren in de hospitalisatie observeren en voorzien van de nodige verzorging.

Voeding en medicatie kun je ook via haar bestellen. Het ophalen van voeding en medicatie zal nu nog vlotter kunnen verlopen aangezien alles wordt klaargezet en gereserveerd voor u.